Recenze

Recenze: Šampon Balea

5. června 2012 v 6:49 | Brave Tangerine
Před pár týdny jsem se tu zmiňovala o svém nákupu v prodejdně dm, koupila jsem si Tělovou emulzi od značky Balea, masku na vlasy a šampón, na šampón se pár z vás ptalo a měly jste zájem o recenzi, proto jsem dnes nafotila fotky a rozhodla se recenzi napsat. :)

Co výrobek slibuje
Balea profesionální šampón pro kudrnaté a vlnité vlasy. Jemně myje vlasy a pokožku hlavy. Udržuje tvar kudrnatých a nepoddajných vlasů a zanechává je přirozeně hladké. Neobsahuje silikony.




Recenze: E.L.F. tónujcí krém

20. května 2012 v 9:33 | Brave Tangerine
Tak vás všechny zdravím krásky..:)
Dnes jsem tu s další recenzičkou, konkrétně na tónujcí krém od zlačky E.L.F. (jak už ale napovídá nadpis)



Co výrobek slibuje
Tato lehká a hydratační formule je prodyšná a poskytuje ochranu proti stárnutí pleti díky obsaženým slunečním filtrům UVA / UVB SPF 20. Použitím tohoto lehkého tónovacího krému dosáhnete sjednocení barevného tónu pleti a získáte přirozeně zářivou pleť.


Moje zkušenost


Na první pohled se mi zalíbila lahvička, po otevření jsem ale zase tak očarovaná nebyla. Vůbec se mi nelíbí dávkování (viz. obrázek níž.) Špatně se dávkuje. Pokud dje o množství, myslím, že je ho dost, mně rozhodně vydrží ještě hodně dlouho, jednak kvůli tomu, že ho skoro nepoužívám a jednak kvůli celkem pěknému množství.


Na výrobku se mi ale vůbec nelíbí, že když se nanese na pleť je strašně lesklý, což není vůbec pěkné. A další zápor výrobku je jeho roztírání, roztírá se velmi těžko, já mám nejsvětlejší odstín a když ho špatně rozetřu, jde to hned poznat.



Tento výrobek seženete na stránkách společnosti E.L.F. za 95 kč.


Dodržel výrobek co slíbil?
Výrobek sliboval hydrataci, sjednocení pleti a zářivý vzhled. Pokud jde o hydrataci, tak za tu se musím přimluvit, krém pleť vůbec nevysušuje a pleť po něm vypadá pěkně živě. Když se ale zaměříme na sjednocení pleti, hlavní úlohu krému tak už na tom nejsme tak dobře, nezdá se mi že by krém nějak extra sjednocoval, natož kryl, všechno jde stejně vidět a sjednocení není nějak závratné. A zářivý vzhled je až moc, jak už jsem říkala, ten lesk pleti je šílený.

Recenze: Ziaja - Kakaové tělové máslo

20. května 2012 v 9:29 | Brave Tangerine
Pro dnešek zase nějáká recenzička, už jsem dlouho žádnou nepsala a chybí mi to, recenze mě baví. Ještě by ale musely být penízky na nákup nových produktů..:P

Dnešní recenze bude, jak už napovídá název, o kakaovém tělovém másle od značka Ziaja.
Kalíšek má objem 200 ml což je opravdu dost, protože másla není potřeba hodně, mně vydrželo velmi dlouho. Cenově toto máslo seženete do 100 kč a to maximálně, což není zase tolik.
Tělové máslo obsahuje Omega 3 + Omega 6 + Vitamín E.


Na obrázku můžete vidět krém na mé ruce, dala jsem větší množství, aby byla vidět barva, která je taková trošku do hněda a konzistence je tužší.

Já nemůžu tomuto máslu nic vytknout. Výborně hydratuje, jeho konzistence je pro mě báječná (tužší, mám radši másla než mléka, nemám ráda, když mi to všude teče) a kdyby jste cítili tu vůni, zamilovali byste si ho. Já miluju kakaovou vůni, od stejné značky Ziaja vlastním i tělové kakaové mléko a kakaový sprchový gel a nemůžu si tyto věci vynachválit. I kamarádi mi je chválí, že jim hrozně voní.
Další kladný bod másla je, že vydrží na pokožce velmi dlouho a jeho vůně vydrží taky dlouhou dobu.
Takže za mě, pro tento výrobek jednoznačně ANO. :)

Recenze: 24h hand protection balm

20. května 2012 v 9:22 | Brave Tangerine
Další recenze je na slibovaný krém na ruce. Byla zima naše kůže je vysušená, stejně jako rty, proto bychom jejich hydrataci neměli podceňovat. Krém na který bude dnešní recenze je od firmy essence. Krém jsem koupila v prodejně Dm, nevím přesně za kolik, ale do 100 kč to je určitě.
Já mám krém s bambuckým máslem a kokosovým olejem. (Přesně ten co mám já můžete vidět na obrázku výše). Já jsem si ho oblíbila hlavně kvůli charakteristické nádherné vůni a musím podotkout, že je opravdu hydratační a vydrží dlouho na rukách. Další klad je skvělá cena..:)
Krém má 75 ml a je vyroben v Polsku, kdyby to někoho z vás zajímalo.
Já osobně krém nepoužívám jen na ruce, ale třeba i na nohy po holení, nebo prostě kamkoliv kde mám pokožku vysušenou. Krém je charakterizován jako ochraný balzám na ruce a to splňuje. Já jsem ho používala na ruce hlavně v zimě, když jsem měla ruce suché, ale ráda po něm sáhnu i na jaře či v létě abych si pokožku více zhydratovala.
Krém tedy opravdu doporučuji. Můžete ho používat vlastně na jakékoliv místo na těle, skvěle hydratuje, je levný a krásně voní.

Recenze: S-he stylezone - Řasenka

20. května 2012 v 9:18 | Brave Tangerine
Další recenze bude na na řasenku od společnosti S-he stylezone. Tato společnost je německá. Já jejich řasenku (konkrétně waterproof) sehnala v prodejně dm. Nekoupila jsem si ji ani tak proto, že je voděodolná, ale hlavně proto, že mě zaujal její nevídaný a dokonalý design.
Zde na obrázku máte celou řadu řasenek od této společnosti. Já vlastním tu pátou. Samy vidíte, jaký má řasenka skvělý design. Skládá se z kostiček, což se jen tak někde nevidí, je to neokoukané a nápadité.
Co mě u řasenky překvapilo je, že řasy vůbec neslepuje. Je opravdu objemová, řasy prodlužuje a při styku s vodou dokonale drží, nerozmaže se. Další její kladný bod je, jak už jsem psala výše, její skvělý design, ten totiž zaujme na první pohled.
Má řasenka nějáké zápory..? Ano jeden a to je pro někoho vysoká cena jen za řasenku. Seženete ji tak za 150 kč. Já si ji koupila, když jsem byla při penězích, jinak bych po ní určitě nesáhla, koupi ale nelituji.

Recenze: Balea - Depilační krém

20. května 2012 v 9:18 | Brave Tangerine
Rozhodla jsem se udělat další recenzi. A tentokrát na depilační krém Balea, který jsem si v prodejně dm koupila za asi 50 korun. Byl to teprve můj druhý depilační krém, za tu cenu jsem si od něj moc neslibovala, ale překvapil.
Jak už to bývá v balení nalezneme krém a špachtli na natírání a stírání krému. Na obalu je napsáno, že krém dokonale odstraní chloupky. Doba působení má být 5 - 10 minut. Pořizovací cena produktu je, jak už jsem zmiňovala výše asi 50 kč.
Za sebe krém opravdu doporučuji, je levný, účinný a je ho dost. Já ho vyzkoušela na nohy, nechala jsem působit 10 minut a všechny chloupky dokonale zmizely. Akorát se musí dát větší vrstva, ale na to si každý příjde sám. Nohy jsem si depilovala asi před dvěmi týdny a nyní na nich mám jen malé náznaky chloupků, takže krém vydrží dlouho.
Jeden zápor krém ale má. Nedoporučuji ho těm, kteří nemají rádi - pro mě - vůni melíru na vlasy, k tomu bych asi přirovnala vůni tohoto depilačního krému. Nejdříve to necítíte, ale po nanesení na nohy jde cítit. (Mně to nevadí, teta je kadeřnice, takže jsem zvyklá a vůně je mi dokonce i příjemná.)
Klady krému
  • skvělá cena
  • dlouhotrvajcí účinnost
  • přijatelná velikost balení
Zápory krému
  • Někomu nepříjemná vůně
  • při působení na těle trošku šimrá
Druhý zápor je jen takový malý, je to drobnost. Já krém opravdu doporučuji, ale pro někoho je jeho vůně rozhodujcí..:)

Recenze: Eveline - Zvětšujcí lesk

20. května 2012 v 9:16 | Brave Tangerine
Recene mě baví, takže jsem se rozhodla, že jich začnu dělat víc..:) V této se zaměřím na zvětšujcí lesk na rty od společny Eveline cosmetics. S touto kosmetickou značkou mám skvělé zkušenosti, kosmetika je cenově dostupná kvalitní. Od Eveline vlastním tento zvětšujcí lesk a několik krémů - na suchou pleť, krém pod oči, ochrana proti zlému a studenému zimnímu počasí..



Tomuto lesku opravdu nemám co vytknout. Lesk má skvělé barevné provedení, dokáže se dokonale sjednotit s barvou rtů. Skvěle chutná, což já na leskách a balzámech na rty velmi oceňuji. Nechci a nemůžu mít přece na rtech něco co mi nevoní a nechutná. Dalším báječným kladem je, že jak už jsem psala lesk je zvětšujcí, není to žádná reklama, lesk rty opravdu zvětšuje a když na tom pracuje, lesk na rtech příjemně jakoby brní a lehce pálí, ale není to nic zásadního, opravdu je to lehké a příjemné.
Lesk můžeš cenově sehnat max. za 90 korun. Balení je akorát, lesku tam vůbec není málo, za tu cenu to rozhodně stojí.
Má lesk nějáké zápory? Ne nemá..! Je to dokonalá věcička a to opravdu. Eveline není až moc známá značka, ale je opravdu skvělá. Její produkty jsou skvělé, určitě doporučuji, si cokoliv od této značky pořídít, obzvlášť tento lesk. Jinak, vám, co nevyhovují lesky, Eveline má i zvětšujcí rtěnku, každý si na této značce najde své...:)

Recenze: AB Young Care

19. května 2012 v 15:50 | Brave Tangerine
Další recenze je na pleťovou vodu AB Young Care. Kterou jsem si koupila v Lidlu. Byla ve slevě a stále mě myslím do 100 kč, takže žádná hrozná cena.
Tuto pleťovou vodu musím jen doporučit. Je levná, což je první kladný bod, protože věřím, že ně všichni máme na to, kupovat si každý měsíc novou drahou vodu. Za tu cenu je tato voda báječná, pleť opravdu vyčistí a je svěží.
Záporný bod je asi ten, že je po ní pleť vysušená, takže bude lepší, když si ji potom namažete jakýmkoliv mastným krémem. Myslím ale, že více záporných bodů nenajdu..:)
Seženete ji v každém obchodě, kde mají nějakou drogerii a kdyby náhodou ne, tak ji můžete najít i na internetu za příznivou cenu. Takže neváhejte a kupujte, vřele doporučuji, rozhodně neproděláte..:)

Recenze: Vlasový pudr taft

19. května 2012 v 15:48 | Brave Tangerine
Dnes jsem se rozhodla, že se s vámi podělím o svou zkušenost s vlasovým, objemovým pudrem od firmy taft. Jistě ho už všichni znáte, reklamy na něj běží v televizi.



Na úvod musím říct, že jsem si pudr koupila před Vánoci v Kauflandu, když byl v akci, mě pudr stál myslím 100 kč. Já mám vlasů hodně, ale nahoře u hlavy je mám splihlé, tak jsem tuto novinku chtěla vyzkoušet. Když na tento produkt bylo tolik reklam a upoutávek, myslela jsem, že to bude skvělá věc, ale zdání klame.
S pudrem jsem absolutně nespokojená. Když ho nanesu na vlasy, úplně je slepí a zůstávají na nich bílé stopy, pudr vůbec vlasy nenadzvedává, kdybych to věděla, nedala bych za něj ani těch 100 kč a nyní je ještě dražší. Takže nedoporučuji, reklamy výrobku neodpovídají. Po každém nanesení si musím vlasy umít, protože jsou slepené.
Jediné co se mi na pudru líbí je asi vzhled lahvičky. Lahvička je malá, kompaktní, všude se vejde. Ale bohužel, produkt je nanic. Takže nekupujte, akorát proděláte. :(

Recenze: Magické natáčky

19. května 2012 v 15:43 | Brave Tangerine
Ahoj zlatíčka..:)
K Vánocům jsem dostala magické natáčky, mohli jste je vidět v televizních reklamách, nebo na internetu. Samozřejmě, že kvalitnější jsou nejspíš z normálního eshopu, ale já je sehnala u vietnamců a jsem s nimi naprosto spokojená..!
V krabici mých natáček se nachází 18 kusů natáček. Najdeme tam dlouhé, střední a krátké natáčky. Já mám vlasy všude stejně dlouhé, ale krátké natáčky používám dspodu vlasů, středně dlouhé dozadu a dlouhé hlavně vepředu. Mám velmi husté vlasy, takže bych spíše potřebovala více dlouhých, ale vystačím si i s tím co mám..:) Natáčky jsem totič koupila za 59 korun a to si myslím, že je super.
Na natáčkách se mi velmi líbí snadné použití. Součástí balení je háček na vlasy, na který natáhneme natáčku, zahákneme vlas a vytáhneme natáčku na vlasy, vím, že to takhle zní složitě, ale složité to opravdu není. **Pokud byste měly zájem, mohu udělat fotonávod**
Natáčky mají asi jen jeden záporný bod a to, že vždy před natočením vlasů si je musíte umýt, nebo takhle, natáčky aby držely musíte dávat na mokré vlasy, ale zase to jde lépe, vlasy lépe kloužou a lépe se rozdělují na jednotlivé prameny. Když dáte natáčky na vlasy, ještě je vyfénujte, pak si natáčky nechte cca 20 minut na vlasech, poté sundejte a zafixujte lakem na vlasy, či tužidlem, vlnky vydrží klidně dva dny.
Takže vy, co natáčky ještě nemáte si je kupte, vřele je doporučuji, je to skvělý a velmi dobře cenově dostupný výrobek. Rozhodně neproděláte. :)
 
 

Reklama